Beograd: utorak, 12.09.2017. 10:00 do 13:00, cirkuski šator, Stara Ciglana
Zagreb: utorak, 26.09.2017. 10:00 do 13:00, cirkuski šator, Pogon Jedinstvo/klub Močvara
Cirkobalkana poziva sve zainteresirane cirkuske umjetnike/ce, osobito one koji/e djeluju u sklopu centara nezavisne kulture I sl. da se priključe okruglom stolu :
Cirkuski prostori u sklopu centara nezavisne kulture
Pozivamo sve koji se žele predstaviti da se prijave najkasnije do 11.9. u podne za sudjelovanje na tribini u Beogradu, i to na mail: cirkusfera@gmail.com
te sve koji se žele priključiti tribini u Zagrebu , molimo da pošalju prijave najkasnije do 25.9. u podne, na e mail: cirkorama@gmail.com
sudionicima/ama nudimo smještaj ( ako dolaze izvan Beograda i Zagreba) i hranu…

Diskusija o značaju povezivanja pojedinaca i grupa s ciljem jačanja cirkuske scene u Regiji
Od svog početka 2013. godine, Cirkobalkana je u svakom izdanju pružala podršku mladim i inovativnim cirkuskim umetnicima i grupama, i na taj način pokušavala da istakne vrednosti cirkuske edukacije I savremene cirkuske produkcije u Regionu.
U želji da ukaže na uvjete rada u kojima se stvaraju savremene cirkuske produkcije, kao i na trud, želju i entuzijazam umetnika koji se bave cirkusom, Cirkobalkana ove godine organizuje tribinu “ Cirkuski prostori u sklopu centara nezavisne kulture” koja za cilj ima povezivanje, umrežavanje i jačanje regionalne scene, smatrajući to krucijalnim korakom za dalji razvoj cirkuske scene u regionu. Ideja tribine jest da se okupe cirkuski umjetnici iz regije I predstave kako svoj rad, tako I prostore u kojima djeluju, probleme I izazove s kojima se susreću, kako bi se kroz povezivanje I razmjenu informacija potaklo na suradnju, te kroz suradnju jačanje regionalne cirkuske scene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *