Cirkobalkana 2016
Cirkobalkana 2016

Radionica manipulacija objektima ( Francesco Caspani/Betti Combo )

Radionica je namenjena svima koji žele da se upoznaju ili usavrše svoju tehniku žongliranja, apsolutnim početnicima i iskusnim žonglerima. U svakom slučaju osnovni nivo u žongliranju i pokretu se preporučuje. Radionica će biti usmerena na pronalaženju svog ličnog puta u manipuliranju žonglerskim rekvizitima ili odabranim objektima.
Svakog dana radionice će počinjati sa fizičkim zagrevanjem, jogom i plesnim vežbama. Zatim će se raditi na analiziranju različitih vrsta objekata i odnosa sa njima. U nekom trenutku će svako izabrati svoj objekat i raditi sa njim. Takodje će se raditi u parovima i grupama na pripremi prezentacije.
Dobrodošli su svi oni koji vole pokret i igru, radoznali i radosni u istraživanju.

Francesco Caspani je rođen 1986. godine u šarmantnom malom gradu u severnoj Italiji. Detinjstvo je proveo igrajući se na livadama sa svojim dinosaurusima. Nekoliko godina se bavio proučavanjem informacionih tehnologija i razvojem svojih skejbord i grafiti veština. Sa sedamnaest godina je otkrio žongliranje i ubrzo zatim, kao izvođač i mladi umetnik, posećuje međunarodne žonglerske konvencije i festivale. Završio je dve profesionalne cirkuske škole, Flic u Torinu i Le Lido u Tuluzu. Tokom godina stekao je iskustvo uličnog teatra, savremenog cirkusa i fizičkog teatra, putujući i radeći sam i sa grupama. Nastavio je sopstveno usavršavanje kroz kontinuiranu obuku, radionice i istraživačke laboratorije. Voli jogu, svira gitaru i istražuje…

Održavanje radionica u BEOGRADU

26.09-30.09.2016, 10-14h , Kulturni centar REX
Participacija: 6000rsd

Prijava na radionice putem mejla: cirkobalkana@gmail.com

Održavanje radionica u ZAGREBU

od 5.-9.listopada 2016., od 10:00h do 14:00h , ZPC I AKC Medika
Participacija: 380kn

Prijava na radionice putem mejla: cirkorama@gmail.com

loading