Cirkobalkana 2016
Cirkobalkana 2016
(Hrvatski) Trenutno gledate sajt CIRKOBALKANE 2016 Zatvori

Ajde da zajedno kupimo šator za CIRKOBALKANU!


Dragi prijatelji/ice i kolege/nice,

pokrenuli smo kisskiss kampanju kako bismo sakupili sredstva za kupovinu cirkuskog šatora zaRegiju. Cirkuski šator, kao nomadski autonomni, izvođački, edukativni i kreativni prostor,vidimo kao konačno adekvatan i pristupačan prostor za razvoj savremene cirkuske scene na Balkanu, koja se već godinama nalazi u povoju upravo zbog nedostatka istog. Pomozite nam svojom donacijom da rastemo, učimo, istražujemo, stvaramo i izvodimo kako za nas, tako i za vas i pred vama!

Sve informacije pročitajte na sledećem linku

https://www.kisskissbankbank.com/en/projects/let-s-buy-a-circus-tent-for-cirkobalkana–2

Naravno, zahvalni smo za svako deljenje i promociju kampanje!

Vaš

CirkoБalkana tim

O projektu

Festival savremenog cirkusa “Cirkobalkana” održaće se u organizaciji Cirkusfere (Bg) i Cirkorame (Zg) od 26. Septembra do 2. Oktobra u Beogradu i od 4. do 10. Oktobra u Zagrebu.

Manifestacija je uspostavljena 2013. godine, sa ciljem da se putem predstava, predavanja, radionica i rezidencijalnih programa približi umetnost savremenog cirkusa kako široj javnosti, tako i kreatorima kulturne politike, ali i željom za formiranjem i afirmisanjem mladih cirkuskih umetnika. Za razliku od prethodnih godina kada se program održavao u cirkuskom šatoru, kao nezavisnom izvođačkom prostoru, ovogodišnji festival za trenutak iskače iz svojih okvira ali ne i osnovne ideje jačanja nezavisnih izvođačkih prostora, te će se program u Beogradu odvijati na tri lokacije ( CZKD, KC REX, Magacin u Kraljevića Marka 4).

PREDSTAVE

SOMIRU – Rogor Circus (SLO)

Beograd / Zagreb

OTVORENJE CIRKOBALKANE U ZAGREBU 4.10. U 19:30, dvorište ZPC-A​, ulaz slobodan

izložba TRASH WILL SMASH

performans otvorenja

ROGOR CIRKUS (SL): SOMIRU

zabava otvorenja – AKC MEDIKA, CHAKKA’S ROOM

AL CUBO – Betti Combo (FR)

Beograd / Zagreb

DEMAGOG – Cirkusfera (SR)

Beograd / Zagreb

CABARET – Cirkobalkana

Beograd / ZagrebRADIONICE
loading