Cirkobalkana 2016
Cirkobalkana 2016

Radionica Chinese pole ( Ilaria Senter/ Betti Combo)

Ova radionica je namijenjena svima koji žele nadograditi svoju tehniku u radu na kineskom jarbolu. Raditi će se na tehničkom i kreativnom aspektu ove cirkuske discipline; na novim figurama, različitim načinima penjanja i spuštanja i pronalaženju vlastitog načina kretanja.
To će biti kolektivni rad, ali onaj koji ističe afinitete i specifičnosti svake prisutne osobe u radu sa ovim rekvizitom.
Konačna prezentacija će biti najbolji način da se podijeli zadovoljstvo nastupa na pozornici.

Ilaria Senter je rođena 1984. godine u Alpama, gdje je odrasla valjajući se po poljima, igrajući odbojku i snovima da postane zvijezda. Njena ju je ljubav prema putovanju po svijetu odvela na studije u različitim zemljama. Diplomirala je novinarstvo u Bologni, i u to vrijeme je pohađala svoju prvu kazališnu radionicu, gdje otkriva veliku ljubav prema umjetnosti. Nakon cirkuskih radionica u Buenos Airesu distancira se od novinarstva. Završila je profesionalne cirkuske škole Flic u Torinu i Le Lido u Toulouse-u, specijalizirajući kineski jarbol. Njena duboko ukorijenjena strast i vjerovanje u život zajednice, ogleda se u njenim umjetničkim suradnjama, gdje su od vitalnog značenja za njen rad i način življenja dijeljenje umjetničkih procesa i kreacije.

Održavanje radionica u BEOGRADU

26.09-30.09.2016, 10-14h , CZKD-Centar za kulturnu dekontaminaciju
Participacija: 6000rsd

Prijava na radionice putem mejla: cirkobalkana@gmail.com

Održavanje radionica u ZAGREBU

od 5.-9.listopada 2016., od 10:00h do 14:00h ,ZPC
Participacija: 380kn

Prijava na radionice putem mejla: cirkorama@gmail.com

loading