Cirkobalkana 2016
Cirkobalkana 2016

Radionica manipulacija objektima ( Francesco Caspani/Betti Combo )

Radionica je namijenjena svima koji žele upoznati ili usavršiti svoju tehniku žongliranja, potpunim početnicima/ama i iskusnim žonglerima/kama. U svakom slučaju osnovni stupanj u žongliranju i pokretu se preporučuje. Radionica će biti usmjerena na pronalaženju svog osobnog puta u manipuliranju žonglerskim rekvizitima ili odabranim objektima.
Svakoga dana radionica će početi fizičkim zagrijavanjem, jogom i plesnim vježbama. Zatim će se raditi na analiziranju raznih tipova objekata i odnosa sa njima. U datom trenutku će svatko izabrati svoj objekt i raditi s njim. Raditi će se također u parovima i grupama na pripremi prezentacije.
Dobrodošli su svi oni koji vole pokret i igru, radoznali i radosni u istraživanju!.

Francesco Caspani je rođen 1986. godine u šarmantnom malom gradu u sjevernoj Italiji. Djetinjstvo je proveo igrajući se na livadama sa svojim dinosaurima. Nekoliko godina se bavio proučavanjem informacijskih tehnologija i razvojem svojih skateboard i grafiterskih vještina. U sedamnaestoj godini je otkrio žongliranje i ubrzo zatim, kao izvođač i mladi umjetnik, posjećuje međunarodne žonglerske konvencije i festivale. Završio je dvije profesionalne cirkuske škole, Flic u Torinu i Le Lido u Toulouse-u. Tijekom godina stekao je iskustvo uličnog teatra, suvremenog cirkusa i fizičkog teatra, putujući i radeći sam i u grupama. Nastavio je vlastito usavršavanje kroz kontinuiranu obuku, radionice i istraživačke laboratorije. Voli jogu, svira gitaru i istražuje…

Održavanje radionica u BEOGRADU

26.09-30.09.2016, 10-14h , Kulturni centar REX
Participacija: 6000rsd

Prijava na radionice putem mejla: cirkobalkana@gmail.com

Održavanje radionica u ZAGREBU

od 5.-9.listopada 2016., od 10:00h do 14:00h , ZPC I AKC Medika
Participacija: 380kn

Prijava na radionice putem mejla: cirkorama@gmail.com

loading