Cirkobalkana 2016
Cirkobalkana 2016

DEMAGOG – Cirkusfera (SR)

Dođite, dođemo Vam!
Pozivamo demagoge i demagoginje svih boja, veličina i oblika, da dođu na skup, povodom obilježavanja Svjetskog dana demagogije i povodom toga pozivamo vas da proglasimo štrajk!
Štrajk demagoga za novu eru demagogije!
Uprava Upozorenja Demagoga također javlja da će štrajk trajati do ispunjenja svih naših zahtjeva, tj. do sljedećeg upozorenja demagoga. Dajte svoj doprinos dekonstrukciji suvremenog konceptualnog slapsticka i želimo vam ugodno žuljanje.
.

Autori i izvođači:
Milan Manić i Dušan Murić

*širenje demagogije djeljenjem letaka demagoga bez izričite dozvole komunalnih službi nije dozvoljeno. Također mi se ograđujemo od situacija da netko iz publike nije platio kartu ili porez ili struju ili pretplatu, a prisustvuje našem prisustvovanju i ne govori da se ne slaže. Ni u kom slučaju ne preuzimamo odgovornost za ikakve posljedice. Ukoliko do štrajka dođe ili ne dođe. Dođemo vam. Dođete nam.

Predstava ‘Demagog’ kombinira suvremeni plesni izraz, fizički teatar i cirkuske vještine. Kroz atraktivnu igru tijela i objekata u prostoru, uz pomoć demagoških općih mjesta i floskula, kreirana je priča o zamagljivanju uzročno posljedičnih veza i iskrivljivanju istine i činjenica iz sebičnih interesa i partikularnih koristi. Poseban ton predstavi daje aktivna scenografija (kocke, debla, cunjevi, kravate), koja svojom kombinatorikom kreira dinamičnu vizualnost i fluidno višeznačje.

Izvodjenje

29.09. od 21h CZKD
DEMAGOG/ Cirkusfera (SR)
(Treća premijera predstave)
Trajanje: 50 min

6. 10. 2016. u 20:30, ZPC, Zagreb
Cijena ulaznice: 40 kn

loading