Cirkobalkana 2015 Cirkusfera Cirkorama Cirkobalkana Rendez-vous Festival francuske

Radionice

prijave za radionice u Beogradu su do 23.09.2015. Prijave šaljite na na mejl cirkusfera@gmail.com

u sklopu Laboratorije cirkuske umetnosti

Laboratorija cirkuske umetnosti kao projekat započeo je krajem 2009. godine u želji da se ostvari kontinuirana edukacija pojedinaca/ki zainteresovanih za cirkuske veštine. Dugoročni cilj bio je postaviti temelje za mogućnost osnivanja učilišta specijalizovanog za cirkusku umetnost. Temelji za zemlje iz Regije postoje ali uz puno poteškoća još uvek se borimo da takvo učilište bude i ustrojeno.
Laboratorija cirkuske umetnosti se kroz godine razvijao tako da su uspostavljene dva smera kretanja edukativnih procesa na polju cirkuske umetnosti i to: edukacija za početnike i edukacija za više nivoe cirkuskih veština.
Ove godine smo u sklopu Cirkobalkane pripremili nekoliko radionica koje drže gostujući umetnici iz trupa My!Laika (Fr) i Otradnoie(Esp).

Osnovne informacije za radionice:

Sve rekvizite i opremu, potrebne za održavanje radionice, biće omogućene i samim tim i biće dostupni i na raspolaganju svim polaznicima/cama. U slučaju da imate svoje rekvizite, ponesite ih i radite na svom materijalu pomoću njih.
Broj polaznika/ca za sve radionice je ograničen.
Cena pojedinačne radionice: 30eur, osim za radionice Beat Box gde je cena 10eur
Dobro došli!
za radionice u Beogradu prijavite se na: cirkusfera@gmail.com
najkasnije do 23.09.2015.


Beograd 27.09-29.09.2015 od 17:30-20:30h

AKROOSNOVE S PHILINE DAHLMANN

Ova radionica je namenjena svakome ko želi da se upozna s osnovama akrobacija ili da poveća znanje koje već ima, da optimizira vlastitu tehniku i da se skoncentriše na elemente višeg nivoa. Radiće se na stečenoj agilnosti i mekoći pokreta koja se može također iskoristiti i u svakodnevnom životu. više: AKROOSNOVE S PHILINE DAHLMANN


Beograd 27.09-29.09.2015 od 17:30-20:30h

VAZDUŠNE VEŠTINE S GERMAN CARO LARSENom

istraživanje i analiza pokreta kod vazdušnih disciplina

Ova je radionica namenjena osobama zainteresovanim za vazdušne akrobacije i umetnost uključujući pokret, kompozicije rutine i istraživanje usmereno fiksnim ili statičnim vazdušnim rekvizitima kao što su kanap (rope), trake (arial straps), trapez i sl. više: VAZDUŠNE VEŠTINE S GERMAN CARO LARSENom


Beograd 27.09-29.09.2015 od 17:30-20:30h

ŽONGLERSKA RADIONICA „UMETNOST U VAZDUHU“ sa SALVATOREom FRASCA

Ova radionica će trajati 120 min (2 h) dnevno, I cilj joj je nadogradnja poznavanja tradicionalnih I savremenih žonglerskih tehnika.
Radom na svesnosti o telu, pokušaćemo optimizovati sposobnost koordinacije I kontrole objekata u vazduhu.
Radionica je namenjena iskusnim žonglerima na osnovnom nivou poznavanja veštine. više: ŽONGLERSKA RADIONICA „UMETNOST U VAZDUHU“ sa SALVATOREom FRASCA


Beograd 30.09.2015. od 17:30-20:30h

Beatboxing sa Sophie T.

Everybody is a Human Beat box
By Sophie T.

Beatboxing je umetnost stvaranja ritmova i zvukova koristeći usnu duplju, usne, jezik i glas. Uz pomoć tehničkih vežbi i igre glasova učesnici će otkriti svoje mogućnosti stvaranja muzike bez ikakvih instrumenata, a samim tim će istražiti i svoju muzikalnost. Svako je dobrodošao da učestvuje, ako ste ljudsko biće i posedujete telo, vi ste već „Human Beat Box“. više: Beatboxing sa Sophie T.


Beograd 02.10.-03.10. od 18-20h

BESPLATNE Cirkuske radionice za decu

BESPLATNE Cirkuske radionice-igraonice za decu uzrasta od 6-12 godina. Žongliranje, balans, vožnja monocikla……dovedite svoje klince i priuštite im zadovoljstvo koje do sada nisu imali priliku da osete. više: BESPLATNE Cirkuske radionice za decu


loading