Cirkobalkana 2015 Cirkusfera Cirkorama Cirkobalkana Rendez-vous Festival francuske

OPEN STAGE

Beograd:
– subota 26.09.2015 u 20:30h
– cena ulaznice: 350 dinara

“Open Stage” je treću godinu za redom vrlo važan deo projekta CIRKOBALKANA. Veče u sklopu kojeg svako ko želi može prezentovati svoj umetnički izražaj u predstavi kabaretskog tipa „Open Stage“. Glavni cilj projekta Cirkobalkana je promovisanje cirkuske umetnosti u edukativnom i izvođačkom smislu i to u svom izvornom obliku –pod okriljem cirkuskog šatora – kao autonomnog prostora za trening, kreaciju i izvođenje.

Pozivamo sve umetnike/ce, s naglaskom na cirkusku umetnost, da prijave svoj/u; tačku, crticu, rad u nastajanju, izvođački pokušaj, improvizaciju, piromanski ili pirotehnički pothvat i ostale izvođačke dosetke za izvođenje na “OPEN STAGE-u“ pod okriljem i oko cirkuskog šatora.
Ako imate gotovu kreaciju ili ste pak u kreativnom procesu i želite videti da li ste na pravom putu, ili imate potrebu iz ormara izvući dugo neizvođenu tačku, ponovno je izvesti i okusiti slavu…Open Stage Cirkobalkane pravo je mesto za vas!

Pravo na prijavu imaju svi/e cirkuski/e i ostali/e izvedbeni/e umetnici/e iz Regije i šire (može čak i svet, Mars, sateliti…razne dimenzije), bez obzira na prethodno iskustvo nastupanja.

Ostali uslovi:

Izvođenje – odnosno tačka može trajati do 10 minuta (iako preferiramo 7 i po)
Možete se prijaviti kao solo izvođač/ica ili kao grupa/ica 🙂
Obavezno napisati ime i prezime izvođača/ice (ili ime grupe), naziv tačke, kratki opis tačke, priložiti fotografiju, po mogućnosti video (nije obavezno) i kontakt (e mail, br.telefona).

Krajnji rok prijava za Zagreb: 01.09.2015.

Krajnji rok prijava za Beograd: biće naknadno definisan

Organizatori će pokušati da izađu u susret svim tehničkim zahevima izvođača/ica, u skladu s mogućnostima samog prostora za izvođenje. U slučaju potrebe, izvođači će moći raditi sa muzičarima, sa kojima mogu pripremati svoj nastup, ako već nemaju muziku na koju izvode – ili ako žele da im se muzika izvodi uživo.
Organizatori ne pokrivaju troškove puta! (na žalost)

Za ovu godinu nastupi će ocenjivati stručni žiri u saradnji s publikom, a najbolje tačke biće nagrađene prigodnom novčanom nagradom kao i prestižnom nagradom Baklanski Cirko.

Datumi održavanja „Open Stage-a“ su:

Zagreb: 5.09.2015.
Beograd : 26.09.2015 – Prijave su u toku

Prijaviti se možete putem mejla na sledeće email adrese:

cirkorama@gmail.com za Zagreb
cirkusfera@gmail.com za Beograd

loading